(De programma staat onderaan)

Zomerspetters 2017!

Het is zomer! En dat houdt in dat SWDA deze zomer weer allerlei leuke activiteiten organiseert voor Zomerspetters. Ga gezellig mee op stap met een groep doven en doofvriendelijke horenden tijdens deze zomeractiviteiten!
In dit informatieboekje vind je terug welke activiteiten er allemaal worden georganiseerd. Er zit voor iedereen wel iets tussen! Heb je een leuke activiteit uitgekozen dan hoef je je ticket alleen nog maar te kopen via deze knop (hieronder) en je activiteit aan te klikken.
Blader snel het informatieboekje door en kies je activiteit. We maken er een spetterende zomer van!
Nog vragen? Voor meer info kun je terecht bij Willy Lengers via lengers@swda.nl Graag tot ziens!
E-ticket kopen


Vrijdag 21 juli 2017

Rondleiding door Jan Werkendam bij Scheepvaartmuseum

Het Scheepvaartmuseum is een Nederlands museum in Amsterdam over de scheepvaart. Het is gevestigd in het gebouw van het voormalige 's Lands Zeemagazijn en bevat de op een na grootste maritieme collectie ter wereld.

NGT tolk aanwezig

Verzamelen om 13.30 uur.

Adres: Kattenburgerplein 1, 1018 KK Amsterdam

Openbaar vervoer Buslijn 22 of 48

Kosten: 15,00 euro
DEADLINE : 10:00 UUR 19 Juli


Dinsdag 25 juli 2017

Rondleiding door Marja Heimering bij Jordaan

De Jordaan is een wijk in het centrum van de Nederlandse stad Amsterdam. De grenzen van de Jordaan worden gevormd door het water van de Prinsengracht, de Brouwersgracht, de Singelgracht en de Leidsegracht.

NGT tolk aanwezig

Verzamelen om 14.30 uur.

Adres: Nieuwe Leliestraat 96 A, Amsterdam

Kosten: 3,50 euro DEADLINE : 23:00 UUR 21 Juli


Dinsdag 1 augustus 2017

Rondleiding door Jan Werkendam Amsterdam Oost

Oost is deel van Amsterdam aan de Singelgracht ligt. Laatste van 19e eeuw (1887). Eerste wijk was Dapperbuurt, later Transvaalbuurt (1890) dan Indische buurt (1900) en Watergraafsmeer (1920). Bijzonder bezichtiging Tropenmuseum tot Muiderpoortstation.

NGT tolk aanwezig

Verzamelen om 14.30 bij SWDA.

Het duurt ongeveer 2 uren.

Kosten: 3,50 euro DEADLINE : 23:00 UUR 28 Juli


Donderdag 17 augustus 2017

Rondleiding door Samantha Fles bij Stedelijk Museum Amsterdam

Het Stedelijk Museum Amsterdam is een museum voor moderne en hedendaagse kunst en vormgeving, opgericht in 1874. In 1895 opende het museum aan de Paulus Potterstraat. Thema: Aspecten van migratie in collectie Stedelijk Museum

NGT tolk aanwezig

Verzamelen om 14.30 uur.

Adres: Museumplein 10, 1071 DJ Amsterdam

Rondleiding duurt ongeveer 1 uur.

Kosten: 3,50 euro DEADLINE : 10:00 UUR 15 augustus


Dinsdag 22 augustus 2017

Rondleiding Fletcher

In Amsterdam, aan de A2 en de A9, ligt Fletcher Hotel Amsterdam. Het gloednieuwe futuristische designhotel is een echte eyecatcher. Het kan omschreven worden als een unieke bestemming in Amsterdam. Het hotel is rond en ontworpen door de wereldwijd bekende architect Benthem Crouwel. De jonge designer Robert Kolenik tekende voor het warme interieur dat een contrast vormt met het exterieur

NGT tolk aanwezig

Verzamelen om 13.30 uur.

Adres: Schepenbergweg 50, 1105 AT Amsterdam

Kosten: 3,50 euro DEADLINE : 23:00 UUR 18 augustus